preskoči na sadržaj

Osnovna škola Josipovac

Login

Za sve objavljene informacije i fotografije na web stranicama Osnovne škole Josipovac postoje pisane suglasnosti za njihovo objavljivanje sukladno Općoj direktivi o zaštiti osobnih podataka. Svako neovlašteno preuzimanje fotografija i sadržaja s ove web stranice nije dopušteno.

Virtualne učionice

    5.a      

    5.b      

    6.a      

    6.b      

    7.a      

    8.a      

    8.b      

Priloženi dokumenti:
za nastavnike.pdf
za razrednike.pdf

Priloženi dokumenti:
za roditelje i ucenike.pdf

Školski list Karašica

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Ispis statistike od 26. 9. 2017.

Ukupno: 148132
Ovaj mjesec: 3668
Danas: 1
2020./2021.

DJEČJI ČASOPISI U ŠKOLSKOJ KNJIŽNICI

I ove godine u našoj knjižnici možete čitati Moj planet, Smib i Modru lastu!

   

 

eTWINNING PROJEKT: BE A RESPONSIBLE CITIZEN - FIGHT AGAINST COVID -19 II 

Ovim se projektom želi istaknuti važnost odgovornog ponašanja tijekom trajanja pandemije virusa SARS-COV-2. Budući da se nastava izvodi online, hibridno i u učionicama, želimo skrenuti pažnju na pravilne načine zaštite od virusa, podučiti djecu kako doći do provjerenih informacija o bolesti te izrađivati digitalne materijale koji će pomoći u edukaciji drugih. Na projektu sudjeluju učenici koji pohađaju izvannastavnu skupinu velikih novinara s voditeljicom Anitom Drenjančević i likovnjaci pod vodstvom učiteljice Vedrane Belanović Gibičar.

 

"ZAGRLJAJ NA DALJINU" - PROJEKT NA RAZINI ŠKOLE

Tijekom nastavne godine 2020./2021. u našoj će se školi provoditi zanimljiv i hvalevrijedan projekt kojega su potaknule učiteljice Lidija Galović i Snježana Štark, a priključile su se učiteljice Marija Vrdoljak, Margareta Pavlinić, Melita Košutić, Vedrana Belanović Gibičar i knjižničarka Anita Drenjančević. Projekt je namijenjen učenicima prvog, trećeg i petog razreda te učenicima koji pohađaju izvannastavnu skupinu velikih novinara. 

O našemu napretku moći će te čitati na ovoj stranici.

 

OBAVIJEST - IZVANNASTAVNA SKUPINA VELIKIH NOVINARA

Dragi učenici,

pred nama je nova školska godina a s njom dolaze i novi izazovi.

Kao i nekoliko godina unazad izvannastavnu skupinu velikih novinara voditi ću ja (knjižničarka :-)) stoga obavještavam sve zainteresirane učenike od 5. do 8. razreda da se najkasnije do 15.9.2020. jave ili u virtualnu učionicu Veliki novinari OŠ Josipovac ili u virtualnu učionicu Školske knjižnice OŠ Josipovac ili potpišu na papir koji se nalazi na vratima naše knjižnice!

Nadam se ugodnoj i uspješnoj suradnji, kao i u protekle četiri godine!

 

ISLM -  BOOKMARK EXCHANGE PROJEKT

 

Počele su pripreme za obilježavanje Međunarodnog mjeseca školskih knjižnica, kao i svake godine u listopadu. Učenici naše škole tradicionalno sudjeluju u razmjeni straničnika s vršnjacima diljem svijeta, a uključili smo se i ove godine u suradnji s učiteljicom Vedranom Belanović Gibičar i našim osmašima.

Ovogodišnji partneri su nam učenici iz VDU Ugnės Karvelis gimnazija iz Litve.

 

eTWINNING PROJEKT: BREAKING NEWS - MY FAVOURITE BOOK

Još jedan zanimljiv međunarodni projekt kojemu je cilj popularizacija čitanja i razvoj medijske pismenosti kod učenika. Planiran je od rujna 2020. do lipnja 2021. a sudjelovati će učenici koji pohađaju izvannastavnu skupinu velikih novinara pod vodstvom knjižničarke. Veselimo se prvim aktivnostima!

 

eTWINNING PROJEKT: SUPERČITAČI 2

Prvi ovogodišnji planirani eTwinning projekt provoditi ćemo u suradnji 4.a razreda, učiteljice Katarine Puljić i knjižničarke. Projekt traje od rujna 2020. do svibnja 2021. a tema mu je poticanje čitanja i razvijanje IT vještina. Naš rad možete pratiti tijekom godine ispod ove objave!

Fotogalerija projekta

 

preskoči na navigaciju