preskoči na sadržaj

Osnovna škola Josipovac

Login

Za sve objavljene informacije i fotografije na web stranicama Osnovne škole Josipovac postoje pisane suglasnosti za njihovo objavljivanje sukladno Općoj direktivi o zaštiti osobnih podataka. Svako neovlašteno preuzimanje fotografija i sadržaja s ove web stranice nije dopušteno.

Virtualne učionice

    5.a      

    5.b      

    6.a      

    6.b      

    7.a      

     7.b       

    8.a      

 

 

Priloženi dokumenti:
za nastavnike.pdf
za razrednike.pdf

Priloženi dokumenti:
za roditelje i ucenike.pdf

Školski list Karašica

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Ispis statistike od 26. 9. 2017.

Ukupno: 159544
Ovaj mjesec: 624
Danas: 70
vijesti
Obavijest-održavanje nastave po modelu B
VLATKA MIHALJEVIĆ / datum: 3. 12. 2020. 11:07

Poštovani roditelji i učenici,

obavještavamo Vas da će Osnovna škola Josipovac, Josipovac nastaviti raditi po modelu B u predmetnoj nastavi uz produženje rada od kuće do opoziva ravnatelja Škole zbog ograničenja takve prirode da kadrovski uvjeti ne omogućuju provedbu obrazovnog procesa u školi, s obzirom da imamo povećani broj učitelja u izolaciji.

 U okviru ovog modela, za učenike od I. do IV. razreda nastava se održava u školi uz pojačanu osobnu higijenu, dezinfekciju ruku i poštivanje najvećega mogućega fizičkog razmaka, dok učenici od V. do VIII. razreda pratit će nastavu na daljinu do opoziva ravnatelja.

Ravnateljica škole:

Vlatka Mihaljević, prof.


[OPŠIRNIJE]Obavijest roditeljima i učenicima
VLATKA MIHALJEVIĆ / datum: 23. 11. 2020. 21:12

Zbog znatnijeg porasta broja oboljelih i hospitaliziranih osoba od bolesti COVID-19 na području Osječko-baranjske županije, a na prijedlog Upravnog odjela za obrazovanje s ciljem smanjenja broja oboljelih i osoba u samoizolaciji, u OŠ Josipovac, Josipovac od utorka 24. studenog 2020. god. dolazi do promjene u načinu održavanja nastave:

  • učenici od 1. do 4. razreda pohađaju nastavu po modelu A  (nastava se održava u školi prema rasporedu kako su obavijestili razrednici)
  • učenici od 5. do 8. razreda pohađaju nastavu po modelu B (na daljinu od 24. 11. 2020.) sljedeća dva tjedna prema uobičajenom rasporedu i prema rasporedu smjena

Održavanje takvog oblika nastave vrijedit će do opoziva.

                                                                                                                    Ravnateljica:

Vlatka Mihaljević, prof.


[OPŠIRNIJE]Natjecanje Dabar 2020.
Anita Drenjančević / datum: 23. 11. 2020. 12:42
Natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja – Dabar održano je u osnovnim i srednjim školama Republike Hrvatske od 9. do 13. studenoga 2020. na CARNET-ovom sustavu MOOC.
Iako je svako natjecanje jednako važno, ne možemo ne spomenuti kako je ovo peti put da se Dabar održava u Republici Hrvatskoj. Od 2016. godine i učenici OŠ Josipovac sudjeluju u natjecanju.
Ove godine sudjelovalo je 36491 učenika. Na natjecanje se prijavilo 596 škola.
Broj učenika, po kategorijama je sljedeći:
MikroDabar – 3985 učenika 1. i 2. razreda OŠ
MiliDabar – 7235 učenika 3. i 4. razreda OŠ
KiloDabar– 12590 5. i 6. razreda OŠ
MegaDabar– 8285 učenika 7. i 8. razreda OŠ
GigaDabar– 4396 učenika svih razreda SŠ
 
24 učenika naše škole sa svojim učiteljicama Margaretom Pavlinić, Katarinom Puljić, Ljiljanom Romić, Ružicom Sitar i Andrijanom Sili sudjelovali su u natjecanju u kategodijama MikroDabar i MiliDabar.
Posebnu čestitku zaslužili su učenici Juraj Vrcan (2.b) i Lora Bratić (4.b) koji su sa ostvarenim rezultatom ušli  u 10% najboljih rezultata ovog međunarodnog natjecanja.

[OPŠIRNIJE]Međunarodni dan djeteta
Anita Drenjančević / datum: 20. 11. 2020. 09:40

Draga djeco, sretan vam vaš dan 

Međunarodni dan djeteta obilježava se 20. studenoga s ciljem boljeg razumijevanja, prihvaćanja i dobrobiti sve djece.

Generalna skupština UN-a je 20. studenoga 1959. godine usvojila "Deklaraciju o pravima djeteta", a 1989. godine "Konvenciju o pravima djeteta". Od 20. studenoga 1989. godine u cijelom se svijetu obilježava Međunarodni dan djeteta, koji je potaknula Organizacija Ujedinjenih naroda i njezine specijalizirane ustanove.

Učenici 8. razreda su na satu likovne kulture s učiteljicom Vedranom Belanović Gibičar obrađivali likovne probleme odnosa slike i teksta, kompozicije, sklada, harmonije, ritma, kontrasta te pojam plakat. Upoznali su se s aplikacijom Canva te mogućnostima digitalne izrade plakata.

Zadatak je bio iskoristiti zadane likovne probleme te digitalno izraditi plakat na odabranu temu dječjih prava iz Konvencije.

Učenici su pri dizajniranju svog plakata istraživali dječja prava i promišljali o njima, razgovarali, kombinirali, varirali i gradili, upoznali osnove i mogućnosti korištenja digitalne aplikacije Canva.

Učeničke radove pogledajte u fotogaleriji.

 


[OPŠIRNIJE]eTwinning projekt: Ljepota različitosti 2
Anita Drenjančević / datum: 19. 11. 2020. 08:10

Projekt Ljepota različitosti 2 je projekt namijenjen učenicima od 2. – 4. razreda s ciljem da se učenici međusobno upoznaju predstavljajući sebe, svoja umijeća, hobije, sve ono što vole i što ih opisuje, istraže i prezentiraju zanimljivosti i ljepotu mjesta u kojem žive, surađuju, uče jedni od drugih kroz različite dogovorene aktivnosti. U ovaj su projekt u našoj školi uključeni učenici 2.b razreda sa svojom učiteljicom Andrijanom Sili.  Učenici bi istraživali o svom zavičaju i predstavljali svoje osobitosti i vještine ostalim učenicima drugih škola uključenih u projekt.
Ovim projektom želimo razviti suradnju učitelja i učenika koji u novoj školskoj godini rade po novim predmetnim kurikulumima. Naglasak je na razvijanju kulturne svijesti i pojmu identiteta, empatiji te uvažavanju i prihvaćanju različitosti, socijalnih i komunikacijskih vještina, suradnji i timskom radu. Projekt je nastavak suradnje projektnih partnera iz etw projekta Ljepota različitosti koji je trajao tijekom šk.god. 2019./2020. (drugo polugodište), te širenje suradnje na nove projektne partnere.


[OPŠIRNIJE]eTwinning projekt: Moj kućni ljubimac 2
Anita Drenjančević / datum: 19. 11. 2020. 08:07

Učenici 2.b razreda OŠ Josipovac uz vodstvo učiteljice Andrijane Sili prošle godine sudjelovali su u eTwinning projektu Moj kućni ljubimac i kroz njega pokazali koliko su životinje važne u odrastanju djeteta, njegovom
formiranju i pozitivnom razvoju. Projekt Moj kućni ljubimac 2 nastavak je prošlogodišnjeg eTwinning projekta.
Projekt će prikazati kućne ljubimce naših učenika Dijelit će ideje o razlozima koji ih inspiriraju da imaju kućne ljubimce. Raspravljat će o vrstama kućnih ljubimaca koje imaju ili koje bi željeli imati i o načinu na koji brinu o njima. Ideja je omogućiti djeci da razmjenjuju priče o svojim kućnim ljubimcima: kako se zovu, kako izgledaju što vole, kako učenici provode vrijeme sa svojim ljubimcima itd. Željeli bi da u u projektu djeca razgovaraju i o spašavanju životinja s ulice ili skloništa za životinje. Učenici različitih zemalja imat će priliku međusobno se upoznati, raditi zajedno, razmjenjivati svoja razmišljanja i radove. U toku projekta željeli bismo organizirati akcije za pomoć životinjama u skloništu za životinje.


[OPŠIRNIJE]Odavanje počasti svim žrtvama Domovinskog rata paljenjem lampiona
VLATKA MIHALJEVIĆ / datum: 17. 11. 2020. 21:01

Danas smo zapalili svijeće na prilazu škole u spomen žrtvama Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje. Na taj način smo poručili da i u našoj školi i našim srcima svijetli Vukovar i Škabrnja te na dostojanstven način i s poštovanjem odali smo počast i zahvalnost na slobodi u kojoj danas živimo.

                                                                       Ravnateljica: Vlatka Mihaljević, prof.


[OPŠIRNIJE]Proglašeni pobjednici internacionalnog dijela natječaja „Postani umjetnik Dunava 2020“
Anita Drenjančević / datum: 17. 11. 2020. 14:27

„Postani umjetnik Dunava 2020“ natječaj je koji potiče djecu da stvaranjem umjetničkih djela bolje upoznaju lokalne rijeke i izraze se u komentiranju budućnosti njihovog okoliša, a koji je od 2004. godine ujedinio tisuće djece iz područja dunavskog sliva.
Ove godine, sudionici su se natjecali u dvije dobne skupine – juniori (od 6 do 11 godina) i tinejdžeri (od 12 do 18 godina) te u tri kategorije: umjetničko djelo, video i ovogodišnjem novitetu, karti. U natječaju je sudjelovalo 109 učenika iz 13 škola diljem Republike Hrvatske, od kojih 58 juniora i 51 tinejdžera. Sveukupno je zaprimljeno 39 radova – 19 u kategoriji umjetničko djelo, 4 videa i 16 mapa. 

Drugo mjesto u kategoriji umjetničko djelo odnijeli su učenice 4.b razreda  OŠ Josipovac - Petra Markanović, Petra Vujević i Iva Vranješ (uzrast junior) i učenici Ante Jekić, Karlo Mihaljević, David Plečić i Fran Čolić iz Medicinske škole Osijek (uzrast tinejdžeri). Treće mjesto pripalo je učenicima 2. b razreda OŠ Josipovac – Luki Bratiću, Petri Cerić, Ani Gusić, Josipu Horvatu, Bruni Junušić, Grguru Kelavi, Stjepanu Kostadinoviću, Marti Marinović, Petri Mihaljević, Mateju Šašvariju, Dunji Šebenji, Jakovu Varžiću, Jurju Vrcanu, Ivi Vujević i Leu Zgrebecu (uzrast juniori). 

Nagrađene radove možete pogledati u fotogaleriji.

Čestitamo učenicima i mentoricama, učiteljicama Ljiljani Romić i Andrijani Sili!


[OPŠIRNIJE]eTwinning projekt: Književnik moga zavičaja 2 - Writer of my region 2
Anita Drenjančević / datum: 17. 11. 2020. 08:02

Cilj ovoga zanimljivog eTwinning projekta je upoznavanje sa životom i radom književnika i njegovo kulturno značenje. Omogućuje se stjecanje književnoga znanja, književne kulture i kulturnoga identiteta. Potiče se čitanje iz užitka i potrebe, stjecanje čitateljskih navika i čitateljske kulture, razvija se mašta i estetska mjerila vrednovanja. Potiče se osobni razvoj, razvoj estetskih kriterija, promišljanje o svijetu i sebi te razmjena stavova i mišljenja o pročitanom. Razvijaju se digitalne kompetencije svih sudionika projekta uporabom različitih alata. 

U projekt su uključeni učenici koji pohađaju izvannastavnu skupinu velikih novinara pod vodstvom knjižničarke Anite Drenjančević.


[OPŠIRNIJE]Profesionalna orijentacija učenika 8. razreda
VLATKA MIHALJEVIĆ / datum: 12. 11. 2020. 14:48

Poštovani roditelji i učenici 8. razreda, u privitku možete pogledati prezentaciju Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje o upisima u srednju školu školske 2020./2021. godine.

Ravnateljica:

Vlatka Mihaljević, prof.


[OPŠIRNIJE]Organizirana podjela tableta za učenike petih i sedmih razreda
VLATKA MIHALJEVIĆ / datum: 12. 11. 2020. 14:37

Poštovani roditelji,

u ponedjeljak, 16.11.2020. bit će organizirana podjela tableta za učenike petih i sedmih razreda prema sljedećem rasporedu:

- 13:10 - 5.a, 5.b i 6.a (novi učenik-Frane Kelava)

- 14:10 - 7.a, 7.b

Molimo da jedan od roditelja dođe preuzeti tablet ispred ulaza u školu uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Ravnateljica :

Vlatka Mihaljević, prof.


[OPŠIRNIJE]Mjesec hrvatske knjige 2020.
Anita Drenjančević / datum: 12. 11. 2020. 09:47

Mjesec hrvatske knjige obilježava se svake godine od 15. listopada do 15. studenog, a ovogodišnja tema je Razlistaj se!. Tim smo povodom organiziralali u našoj školi radionice Naslikaj pjesmu! koje smo proveli u šestim i sedmim razredima u suradnji učiteljica Vlaste Boček, Marije Vrdoljak, Ivane Denisov, Karoline Novaković i knjižničarke Anite Drenjančević. Kako bi nam radionice ostale u sjećanju izradili smo i kratke video uratke koje možete pogledati na sljedećim poveznicama.

Naslikaj pjesmu! u sedmim razredima

Naslikaj pjesmu! u šestim razredima


[OPŠIRNIJE]eTwinning projekt: Superčitači 2
Anita Drenjančević / datum: 5. 11. 2020. 08:18

U ovaj zanimljiv eTwinning projekt pod nazivom Superčitači 2 uključeni su učenici 4.a razreda sa svojom učiteljicom Katarinom Puljić i knjižničarkom Anitom Drenjančević. Projekt je osmišljen sa željom da se čitanje promovira kao zanimljiva i korisna aktivnost, a nastavak je prošlogodišnjeg projekta. Kroz različite aktivnosti čitanja, slušanja, analiziranja i praćenja napretka potaknut ćemo učenike da čitaju više, čitaju s razumijevanjem i zavole čitanje. Osim toga želja nam je bogatiti rječnik učenika, učiti kako učiti, koristiti IKT u nastavi te surađujući sa školama parnerima razmjenjivati znanja o osobitostima drugih jezika i narječja.

Naš napredak možete pratiti i u fotogaleriji.


[OPŠIRNIJE]Sjećanje na Vukovar
VLATKA MIHALJEVIĆ / datum: 4. 11. 2020. 20:18

U utorak, 17. studenog 2020. obilježit ćemo u našoj školi Dan sjećanja na Vukovar.

Prisjetit ćemo se herojskog grada Vukovara i odati počast svim žrtvama Domovinskog rata paljenjem lampiona. Svaki učenik treba ponijeti u školu jedan lampion. Desetak minuta prije završetka zadnjeg nastavnog sata svaki razredni odjel izaći će u pratnji učitelja i zapaliti lampion uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Lampione ćemo postaviti na kolni prilaz školskoj zgradi s lijeve i desne strane i uz sjeverni rub nogostupa (prema cesti).

Ponašajmo se dostojanstveno, dostojno ponosnog grada heroja.

Ravnateljica:

Vlatka Mihaljević, prof.


[OPŠIRNIJE]EUROPSKE OZNAKE KVALITETE
Administrator / datum: 28. 10. 2020. 17:53

Danas su za najuspješnije eTwinning projekte diljem Europe dodijeljene Europske oznake kvalitete a izuzetna nam je čast što možemo reći kako su četiri naše kolegice nagrađene za rad sa svojim učenicima,  učiteljice Andrijana Sili, Snježana Štark, Lidija Galović i knjižničarka Anita Drenjančević.

Čestitamo!

Popis nagrađenih projekata i sudionika možete pogledati na sljedećoj poveznici.


[OPŠIRNIJE]Jesenski odmor učenika
Anita Drenjančević / datum: 26. 10. 2020. 10:26

Jesenski odmor za učenike počinje 2. studenoga 2020. godine i traje do 3. studenoga 2020. godine, s tim da nastava počinje 4. studenoga 2020. godine.


[OPŠIRNIJE]EU CodeWeek 10. – 25. listopada 2020.
Anita Drenjančević / datum: 23. 10. 2020. 12:10

Europski tjedan programiranja društvena je inicijativa čiji je cilj na zabavan i angažirajući način svima približiti programiranje i digitalnu pismenost.

Učenje programiranja pomaže nam da shvatimo svijet oko sebe koji se brzo mijenja, proširimo svoje razumijevanje o tome kako funkcionira tehnologija te da razvijemo vještine i sposobnosti kako bismo istraživali nove ideje i bili inovativni.

U sklopu eTwinning projekata Sigurnim korakom u školu 2 i EU Code week – PixelArt učenici 2.b razreda pod vodstvom svoje učiteljice Andrijane Sili uključili su se u zabavnu društvenu inicijativu. 

Fotogalerija


[OPŠIRNIJE]Obavijest školske liječnice
Anita Drenjančević / datum: 22. 10. 2020. 08:46

Poštovani roditelji, dragi učenici,

i ove godine osmaši imaju pravo na besplatno cijepljenje protiv HPV-a. Kako bi se djeca i roditelji mogli dodatno informirati o samom cjepivu možete više pročitati na poveznici  ili se informirati kod nas (tel: 031-255-753).

Ružica Lovrić, bacc.med.techn.
Služba za školsku i adolescentnu medicinu


[OPŠIRNIJE]Obavijest
Anita Drenjančević / datum: 19. 10. 2020. 12:09

Poštovani roditelji i učenici,

ovime vas putem podsjećam kako je nošenje preobuće učenika u našoj školi obavezno.

S poštovanjem,

Vlatka Mihaljević, ravnateljica


[OPŠIRNIJE]Akcija skupljanja starog papira
Anita Drenjančević / datum: 15. 10. 2020. 11:23

U ponedjeljak,  19. listopada 2020. godine održat će se akcija skupljanja staroga papira.

Papir je potrebno donijeti na vaganje, ispred škole, od 7.30 do 13.00 sati.


[OPŠIRNIJE]Međunarodni mjesec školskih knjižnica
Anita Drenjančević / datum: 13. 10. 2020. 13:26

 

Međunarodni mjesec školskih knjižnica 2020. obilježava se u mjesecu listopadu. Tim povodom Međunarodno udruženje školskih knjižničara (IASL) tradicionalno organizira Projekt razmjene straničnika u kojemu ove godine pod vodstvom knjižničarke Anite Drenjančević i učiteljice likovne kulture Vedrane Belanović Gibičar sudjeluju učenici osmog razreda! Ove godine uradci naših učenika putuju u Litvu, a željno očekujemo njihove!


[OPŠIRNIJE]Županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika
Anita Drenjančević / datum: 8. 10. 2020. 12:14

U utorak, 29. rujna 2020. održano je županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika u matičnim školama učenika koji su na školskom Natjecanju u veljači 2020. ostvarili dovoljan broj bodova. Županijsko Natjecanje nije održano u ožujku zbog tadašnje epidemiološke situacije.

Ana Košutić, naša bivša učenica osmoga razreda, u veljači 2020. ostvarila je pravo na sudjelovanje na županijskom Natjecanju iz hrvatskoga jezika te se plasirala na 3. mjesto.

Čestitamo našoj Ani i želimo joj puno sreće i uspjeha u srednjoj školi!


[OPŠIRNIJE]Za Dan učitelja nagrađeno 504 najboljih odgojno - obrazovnih djelatnika
Administrator / datum: 5. 10. 2020. 12:20

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje odgojno- obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020. godini.

S obzirom na epidemiološku situaciju, održana je online dodjela na kojoj se nagrađenima  obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima. Čestitku ministra znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Radovana Fuchsa povodom Svjetskog dana učitelja možete preuzeti ovdje.

Imena dobitnika nalaze se na sljedećoj poveznici.

Čestitamo našim djelatnicama koje su ove godine primile ovu nagradu, Kristini Stipić Ćorluka i Aniti Drenjančević!


[OPŠIRNIJE]Projekt: Zagrljaj na daljinu
Anita Drenjančević / datum: 1. 10. 2020. 11:25

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada najavljujemo vam školski godišnji projekt "Zagrljaj na daljinu" u kojemu sudjeluju učenici sa svojim učiteljicama Lidijom Galović (Hrvatski jezik), Snježanom Štark (Engleski jezik), Marijom Vrdoljak (Vjeronauk), Vedranom Belanović Gibičar (Likovna kultura), Melitom Košutić (1.b), Margaretom Pavlinić (3.a), knjižničarkom Anitom Drenjančević i ravnateljicom Vlatkom Mihaljević. Vanjski partner nam je u ovome projektu Rezidencijalni dom za starije Villa Podravska iz Osijeka.

Učenici će kroz ovaj projekt razvijati sliku o sebi, upravljati emocijama i ponašanjem, promicati solidarnost, ponašati se u skladu s ljudskim pravima u svakodnevnom životu te unaprijediti svoje vještine služenja IKTom.

Tijek našega projekta možete pratiti i u  fotogaleriji.


[OPŠIRNIJE]eTwinning: Nacionalne oznake kvalitete
Anita Drenjančević / datum: 18. 9. 2020. 11:34

Posebno nam je zadovoljstvo izvijestiti da su učenici naše škole koji su sa svojim učiteljicama  Andrijanom Sili, Lidijom Galović, Snježanom Štark  i knjižničarkom Anitom Drenjančević marljivo radili na eTwinning projektima dobili eTwinning oznaku kvalitete (eTwinning Quality Lable).

Čestitamo svima!

Više o našim eTwinning aktivnostima pogledajte na poveznici.


[OPŠIRNIJE]Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2020.
Anita Drenjančević / datum: 11. 9. 2020. 12:20

Nacionalni kviz za poticanje čitanja, u organizaciji Knjižnica grada Zagreba – Hrvatskog centra za dječju knjigu i Odjela za djecu i mladGradske knjižnice s Mediotekom, provodi se u Hrvatskoj putem mreže narodnih i školskih  knjižnica u Mjesecu hrvatske knjige 2020. godini i posvećen je planetu Zemlji. Naziv ovogodišnjeg kviza je ISTRAŽIVAČI PLANETA Z.

Ove smo godine Nacionalni kviz za poticanje čitanja prilagodili novonastaloj situaciji: umjesto čitanja knjiga, treba istražiti ponuđene online izvore informacija.

Mladim čitateljima, učenicima viših razreda osnovne škole, nudimo zanimljive i zabavne, kvalitetne online izvore informacija koje je potrebno proučiti za točno riješiti kviz. 


[OPŠIRNIJE]Pozdrav ravnateljice na početku nove 2020./2021. školske godine
Anita Drenjančević / datum: 7. 9. 2020. 14:07

Poštovani roditelji, dragi učenici i djelatnici škole,
pozdravljam vas na početku još jedne školske godine. Godine u kojoj nas čekaju brojni izazovi s kojima smo spremni se suočiti. Organizirali smo nastavu najbolje što smo mogli kako bi se naši učenici osjećali sigurno u školi. Sretni smo svi što smo se vratili u školske klupe, ali svjesni da ćemo se morati prilagođavati svakodnevnoj epidemiološkoj situaciji.
Svim našim učenicima i djelatnicima želim sretan i uspješan početak nove školske godine!

Ravnateljica: Vlatka Mihaljević, prof.


[OPŠIRNIJE]POČETAK NASTAVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020.-2021.
Anita Drenjančević / datum: 1. 9. 2020. 16:33

Poštovani roditelji, dragi učenici,
pozdravljamo vas na početku još jedne nove školske godine i donosimo obavijesti za početak nastave.
Sve upute usklađene su sa Modelima i preporukama za rad u uvjetima povezanima s COVID-19 Ministarstva znanosti i obrazovanja. Sa rada u jednoj smjeni, prelazimo na rad u dvije smjene, učenici će ići u školu jedan tjedan ujutro, drugi tjedan poslijepodne. Nastava počinje 7. rujna 2020. godine prema sljedećem rasporedu:
Učenici od 2. do 4. razreda: od 8:00 sati
Učenici prvih razreda: od 9:00 sati
Učenici od 5. do 8. razreda: od 14:00 sati

Učenici će biti raspoređeni u navedenim učionicama i prostorima:
Raspored učionica i prostora
1.a – prva učionica desno od glavnog ulaza
1.b – 3. učionica desno od glavnog ulaza
2.a – 3. učionica desno od kuhinje
2.b –  učionica HJ1
3.a –  Hrvatski dom
3.b – 1. učionica desno od kuhinje 
4.a – 2. učionica desno od kuhinje
4.b – 2. učionica lijevo od glavnog ulaza
5.a – učionica  HJ2
5.b – učionica EJ 
6.a – učionica POV
6.b – 2. učionica desno od glavnog ulaza
7.a  – učionica MAT 1 
7.b  – učionica BIO
8.a – učionica  MAT 2
Učenici u školu ulaze na različitim ulazima:
Ulazak u školu
Predmetna nastava:
Glavni ulaz – 8.a, 6.b
Kuhinja – 5.b, 7.b
Dvorana – 7.a, 6.a, 5.a
Razredna nastava:
Glavni ulaz – 4.b, 1.a
Kuhinja – 2.a, 3.b, 4.a
Dvorana – 2.b, 1.b

Prvi dan učenicima će biti podijeljeni udžbenici. 
U privitku ove obavijesti pogledajte Upute na početku školske godine 2020./2021. vezane za sprječavanje epidemije COVID- 19.

Obavijest za roditelje,

ako vam je potrebna odjeća i obuća koju su učenici ostavili u školi, možete ih podići u četvrtak, 3.9.2020. od 8:00 do 12.00 sati.

Ravnateljica: Vlatka Mihaljević


[OPŠIRNIJE]UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE COVID-19 VEZANO ZA RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA, OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.
Anita Drenjančević / datum: 25. 8. 2020. 13:31

Na poveznici možete pročitati najnovije detaljne Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021..

Shematski prikaz mjera možete pogledati ovdje.


[OPŠIRNIJE]Odluka o početku i završetku nastavne godine za školsku godinu 2020./2021.
Anita Drenjančević / datum: 19. 5. 2020. 18:38

Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je 15.5.2020. Odluku o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2020./2021.

Odluku u cijelosti možete pročitati na poveznici.


[OPŠIRNIJE]Obavijest
Anita Drenjančević / datum: 24. 3. 2020. 09:26
Na temelju toč. VII. Odluke o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, (KLASA:022-03/20-04/100, URBROJ:50301-25/06-20-1) koju je Vlada Republike Hrvatske donijela na sjednici odžanoj 19.ožujka 2020. godine, Osnovna škola Josipovac, Josipovac od 20.03.2020.  NE PRIMA stranke.
Sva pismena mogu se uputiti:
  • poštom (Osječka 77a, Josipovac)
  • e poštom na skola@os-josipovac.skole.hr
Moguće je obratit se našim zaposlenicima na broj mobitela (099/482-4794) koji je objavljen na web stranici škole (www.os-josipovac.skole.hr)
 
Hvala svima na razumijevanju i suradnji!

[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju